Lasergunshooting

Elk geweer kan gepersonaliseerd worden met een gesofisticeerd software programma, dit in bereik, functies, aantal levens... wat de mogelijkheden op tactisch overleg en teambuilding nagenoeg grenzeloos maakt. Bij kinderen houden we het relatief eenvoudig, games zonder al te veel verschillende functies, vooral gericht op individueel succes. Bij volwassenen komt de factor teambuilding, overleg en samenwerking erbij... een activiteit die jullie nog lang zal bijblijven!

Net door het pijnloze karakter is het lasergamen toegankelijk voor klein en groot, twijfel dus niet en kom het eens uitproberen, het is de moeite waard!

Wil je de fun van het gamen in realtime beleven? Op zoek naar een avontuurlijke uitdaging met vrienden of collega's? Een verjaardagsfeestje in 't verschiet?

Boek dan een sessie lasergamen in onze indoorlocatie te Zele. Vergelijk het gerust met paintball, dezelfde games, dezelfde tactieken, .... alleen pijnloos. Hierdoor is deze topactiviteit uitermate geschikt voor alle doelgroepen. Na een korte briefing en het ingeven van de teams en spelers (principe bowling), ontvangt elke deelnemer een lasergun en hoofdband die beiden draadloos in verbinding staan. Het aantal levens, de munitie e.d. worden hierdoor digitaal bijgehouden en de team- en individuele scores worden per game uitgelezen op groot scherm. Hierdoor wordt de beleving optimaal!

Te boeken via onze reservatietool, kies 'lasershooting', en teken in voor sessies van 2 uur: 15' briefing, anderhalf uur effectieve speeltijd, 15' debriefing en rangschikking punten.

De pauze kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de traktatie v.d. jarige(n), dit kan tijdens of na de activiteiten.

Kostprijs:

Fix €160 tot 12 deelnemers, €10 per extra deelnemer. Bij meer dan 16 deelnemers blijft het tarief €200, maar de maximum terreinbezetting is 16 personen, dus zal er afgewisseld moeten worden, principe 'one man out, one man in'. Uiteraard wordt het gamen op deze manier nòg goedkoper per persoon.

 

Hopelijk tot zeer binnenkort.

 

Meer informatie en boekingen via onze reservatietool. Indien u wenst af te wijken van de aangeboden uren, stuur gerust een mailtje.

Donkoeverpark OvermereJa
Uw eigen locatieNeen
IndoorJa
Contacteer ons

Minimumleeftijd 10 jaar

Wij helpen u graag verder
Heeft u een bepaalde vraag, wenst u vrijblijvend advies te ontvangen of wil u meer weten over onze nieuwe indoor locatie.
Neem dan zeker contact met ons op.
Contacteer ons
Online Reservatie